Webship Online

Een verkooporder annuleren of verwijderen

Je bent hier
< Terug

Tussen annuleren en verwijderen is een groot verschil. Een geannuleerd order blijft beschikbaar in Webship Online terwijl een verwijderd order ook effectief wordt verwijderd en bijgevolg niet meer zichtbaar is. Opgelet: het verwijderen van een order is definitief en kan niet teruggedraaid worden.

Het annuleren van een order verloopt via een statuswijziging. Het verwijderen van een order verloopt via de detailpagina van een order. Het is eveneens mogelijk om een verkooporder te annuleren vanuit het E-commerce platform, ongeacht de huidige status.