Product instellingen

Doorheen de jaren kunnen er heel wat veranderingen optreden in jouw productaanbod. Via de ‘instellingen‘ is het mogelijk om dat te managen.

Als je ‘platform synchronisatie‘ aanvinkt, kan je bepalen wat er met een product moet gebeuren van zodra je het product verwijdert in Webship Online. Er zijn 4 opties:

  • Niets doen op geconnecteerde platformen
  • Voorraad van het product op geconnecteerde platformen verwijderen
  • Het product verbergen op geconnecteerde platformen
  • Het product verwijderen op geconnecteerde platformen
Settings_Products