Webship Online

Productinstellingen

Je bent hier
< Terug

Doorheen de jaren kunnen er heel wat veranderingen optreden aan het gamma dat wordt aangeboden op de webshop. Via de productinstellingen is het mogelijk om dat te managen.

Als je platform synchronisatie aanvinkt, kan je bepalen wat er met een product moet gebeuren van zodra je het product verwijdert in Webship Online. Er zijn 4 opties:

  • Niets doen op geconnecteerde platformen
  • Voorraad van het product op geconnecteerde platformen verwijderen
  • Het product verbergen op geconnecteerde platformen
  • Het product verwijderen op geconnecteerde platformen
Productinstellingen